top of page

Welkom op de website van KLJ Minderhout!

Via deze website willen wij graag iedereen op de hoogte houden van het reilen en zeilen binnen KLJ Minderhout.
Dus ben je nu een lid, een leiding, een ouder, een dorpsgenoot, een sympathisant of noem maar op,
iedereen is welkom om hier eens een kijkje te nemen.

 

In elk geval, heel veel surfplezier. En tot KLJ! 

Groetjes, bestuur KLJ Minderhout

 

oud-ijzer slag 

Op zaterdag 27 en zondag 28 april 2024 zetten we onze containers op het dorpsplein en trekken we het dorp rond met tractor en kar om al het overbodige oud-ijzer op te halen. Zet dus zeker al je oud-ijzer aan het straat, want zo help je ons om een extra centje in onze kas te krijgen. Dankjewel!

Vriendjes dag 

IMG-20240311-WA0003_edited.jpg

Zondag 17 maart organiseren wij een vriendjes dag iedereen van 6 tot 12 jaar is welkom van 14:00 tot 16:30 in het KLJ-lokaal in Minderhout dorp. Er wordt een leuke activiteit voor zien, er worden ook koek en drinken voorzien. Tot zondag!

Trooper 

Trooper is een online platform waarbij een klein percentage van je aankopen wordt overgeheveld naar de Trooper-rekening van KLJ-Minderhout. Telkens wanneer we dit geld naar onze rekening overmaken, betalen we een aanzienlijk deel aan Trooper. Op dit moment sparen we voor €500, en momenteel hebben we €109 verzameld. Zouden jullie ons willen helpen om dit doel te bereiken? Het geld dat Trooper genereert, stelt ons in staat om nieuwe materialen te kopen of extra leuke activiteiten te organiseren tijdens ons kamp.

bottom of page