top of page

ONZE EVENEMENTEN

CARNABAL & PIMP MY NIGHT

OUD-IJZERSLAG

Op zaterdag 27 en zondag 28 april 2024 zetten we onze containers op het dorpsplein en trekken we het dorp rond met tractor en kar om al het overbodige oud-ijzer op te halen. Zet dus zeker al je oud-ijzer aan het straat, want zo help je ons om een extra centje in onze kas te krijgen. Dankjewel!

Dorpsfeest 2.jpg

DORPSFEEST

Elk jaar in september organiseren we een dorpsfeest. We nodigen iedereen van Minderhout en ver daarbuiten uit om er  samen met ons een groot feest van te maken. Er is van alles te beleven: reuze BBQ, massa's springkastelen, sminkstand, muziek, ballonnenwedstrijd... Zeker de moeite om te komen. 

Sinds enkele jaren slaan verschillende Minderhoutse verenigingen hun handen in elkaar om een sinterklaasfeest in elkaar te steken.

Het is een heuse spelnamiddag voor de kinderen en ook met animatie voor de ouders!

Oudejaarsbal.jpg

OUDEJAARSBAL

Naast Pimp My Night en Carnabal organiseert KLJ Minderhout ook elk jaar een oudejaarsbal. Hier kan je het oude jaar in stijl aflsuiten en het nieuwe jaar al feestend goed beginnen!

SINTERKLAASFEEST

sint 2018.jpg

GEHUCHTEN TOCHT

De organisatie van de gehuchtentocht, was vroeger een traditie en die traditie proberen wij samen met de Ferm en de Landelijke Gilden voor te zetten. Dit is evenement is voor jong en oud  Hier gaan we een jaarlijks evenement van maken. Je kunt voor meer informatie op facebook kijken.

Elk jaar organiseren we met onze KLJ een feestweekend tijdens het eerste weekend van november! Vrijdag presenteren we Carnabal: een knotgekke fuif waar je gratis binnen mag als je verkleed bent. Op zaterdag is er onze jarenlange traditie Pimp my Night. Dit is dé fuif bij uitstek voor jong en oud!

bottom of page