ONZE EVENEMENTEN

Op zaterdag 4 en zondag 5 mei 2019 zetten we onze containers op het dorpsplein en trekken we het dorp rond met tractor en kar om al het overbodige oud-ijzer op te halen. Zet dus zeker al je oud-ijzer aan het straat, want zo help je ons om een extra centje in onze kas te krijgen. Dankjewel!

Sinds enkele jaren slaan verschillende Minderhoutse verenigingen hun handen in elkaar om een sinterklaasfeest in elkaar te steken.

Dit sinterklaasfeest is voor iedereen die geboren is tussen 2018 en 2007.

Dit jaar vindt het plaats op 25 november 2018 in de parochiezaal. Inschrijven hiervoor is verplicht via volgende link:

https://docs.google.com/…/17LESbz6QepQi69ua2MEk-fCZJVu…/edit

OUDEJAARSBAL

Naast Pimp My Night en Carnabal organiseert KLJ Minderhout ook elk jaar een oudejaarsbal. Hier kan je het oude jaar in stijl aflsuiten en het nieuwe jaar al feestend goed beginnen!

SINTERKLAASFEEST

Elk jaar organiseren we met onze KLJ een feestweekend tijdens het eerste weekend van november! Vrijdag presenteren we Carnabal: een knotgekke fuif waar je gratis binnen mag als je verkleed bent. Op zaterdag is er onze jarenlange traditie Pimp my Night. Ook dit is dé fuif bij uitstek voor jong en oud!

CARNABAL & PIMP MY NIGHT

OUD-IJZERSLAG

Op zondag 23 september vond ons tweede dorpsfeest plaats! We nodigen iedereen van Minderhout en ver daarbuiten uit om er ook volgend jaar samen met ons een groot feest van te maken. Er is vanalles te beleven: reuze BBQ, massa's springkastelen, sminkstand, muziek, ballonnenwedstrijd... Zeker de moeite om te komen.

DORPSFEEST

Je vindt ons ook

op facebook:

© 2013 by Elien Brosens

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now